Artikelkatalog med info om allt

Här hittar du artiklar med fakta om alla ämnen

Upplevelse i Göteborg

Letar du efter upplevelser i Göteborg? Låt oss berätta lite vad som är värt att uppleva i Sveriges kanske bästa stad!

Ölprovning

Lär dig allt du behöver veta om malt, humle och allt annat som berör hur man tillverkar öl. Lär dig också om dess ursprung och vad som skiljer de olika sorterna åt. Det kommer berika din fortsatta konsumtion av världens mest populära dryck!

Kitesurfa

Vet du inte vad det är? Superpopulär extremsport som fått stort fäste i Göteborg. Du har sett folk åka vattenskidor eller wakeboard efter en båt va? Det här är samma sak, eller wakeboard i alla fall, men skillnaden är att istället för att åka efter en båt så åker du efter en skärm, som en sådan där drake du lekte med när du var liten, men den här är av modell större och får dig att flyga fram över vågorna.

Kör en supersportbil

Vad tänker du på för bil när när du hör den rubriken? Troligtvis Ferrari eller Lamborghini, med all rätt. Dessa bilar kan du uppleva i Göteborg, kör på bana från 0-100 på under 4 sekunder. Det är väldigt få personer som har råd med en sådan superbil och därför aldrig får möjlighet att köra den men som tur är finns det att köpa just som upplevelse i Göteborg.

Vin & Whiskeyprovning

Det är två separata upplevelser men vi skriver om dem i samma stycke. Precis som med ölprovning så kan du i Göteborg bli guidad genom det viktigaste du behöver veta om whiskey eller vin och på samma gång smaka en mängd olika sorter och hitta vad det är som passar dig just bäst. Något vi tycker är extra fantastiskt med det här är ett det ger dig en anledning att utforska och resa till provinser där ett specifikt vin är ifrån.

Chokladmassage

Glöm inte vart du hörde det först. Utan att veta något mer om det så går det väl inte att säga nej? Och det är exakt som det låter, låt dig masseras av proffs men som skippar oljan och jobbar med choklad istället som sägs vara mycket lugnande för kroppen.