Artikelkatalog med info om allt

Här hittar du artiklar med fakta om alla ämnen

Studentpresent till henne

Slut på fantasi inför studenten? Trött på alla tips om att köpa något töntigt halsband från närmaste guldaffär som kommer tappas bort eller hamna i någon låda någonstans? Lyssna på våra tips på studentpresent, vi har stenkoll på vad som faktiskt funkar.

Modell för en dag

Det här passar både killar och tjejer men kanske framförallt tjejer. Låt henne bli ompysslad av en makeupartist och fotograferad av proffsfotograf. Föreviga den här tiden i hennes liv med en studentpresent i form av bilder som hon kommer vilja spara resten av livet.

Dykning

Nu är inte Sverige så tropiskt så man kanske vill djuphavsdyka någon annanstans, men ge bort en dykarkurs eller ett helt certifikat så hon kan utnyttja det när hon reser runt i världen nu i sitt vuxna liv, kanske till och med sommaren som kommer nu innan det är dags för högskola eller arbetslivet.

Weekend

En långhelg i London, hur låter det? Det låter fantastiskt för dig och mig men för en nybliven arbetslös yngling låter det helt magiskt. Se till att resan blir för två så hon kan dela upplevelsen med någon och hon bör ta med sig en tom väska och förbereda sig för shopping i världsklass.

Hoppa ur ett flygplan?

Allvarligt, hur många av oss har inte hoppa fallskärm som en punkt på sin bucket-list? Något man bara måste se till att få gjort innan man blir för gammal. Låt henne få uppleva det redan nu, den känslan glömmer man alltid och visst är det dig hon ska tänka på när hon hoppar ut från det där flygplanet? Klart det är, en perfekt studentpresent.

En Karta

Vi tänker lämna dig med en idé som kanske får dina egna kreativa hjärnceller att arbeta. Vad sägs om att på något sätt ge henne en karta. Kanske som en väggmålning, eller som en anslagstabla där hon kan sätta upp pins för vart hon varit/vill åka eller något liknande. En karta som peppar henne att utforska världen så mycket hon bara kan, utförandet på kartan är upp till dig. Finns att köpa alla möjliga sorter men du kan lika gärna måla en karta efter en stencil över ett par brädor eller någon annan skiva som man kan hänga upp, billigt men effektfullt va?