Artikelkatalog med info om allt

Här hittar du artiklar med fakta om alla ämnen

Present till pojkvän

Har du en pojkvän som är svår att köpa presenter till? Har han redan allt? Letar du efter något personligt som inte för den delen måste kosta skjortan? Vi har tipsen för present till din pojkvän!

Upplevelse

En upplevelse är vårt absolut mest primära tips på present. Det spelar ingen roll att han redan har allt han ”behöver”. Man har alltid saker på sin bucket-list som ska kryssas av någon gång i livet, varför inte med dig? Troligtvis finns det saker att uppleva som din pojkvän aldrig ens tänkt på. Har du lite budget så kan du leta hos de största aktörerna och se vad de erbjuder.

Har du inte en stor budget så skräddarsy något själv. Se om du kan hitta folk i din närhet som kan ställa upp och låna ut en speciell bil eller låna en båt för en utflykt i skärgården. Det finns också en mängd mysiga caféer som ligger ute på diverse öar. Ta en utflykt, lämna mobiltelefoner hemma, ta med gott och äta och dricka och hitta någon idyllisk plats att spendera hela dagen på med djupa samtal och någon eventuell aktivitet. Det är otroligt underskattat då man i vardagen ofta spenderar hela dygnet med varandra men fokuserar på olika saker och egentligen inte pratar nämnvärt.

Måla en tavla

Gör honom en tavla, det kommer inte kosta dig så mycket pengar men det kommer kosta din energi och din kärlek. Känner du inte att du är kreativ nog för detta? Lugn. Bara därför är det en extra bra present till din pojkvän, han kommer aldrig förvänta sig det. För hjälp med kreativiteten så leta efter inspiration på exempelvis Pinterest, sök på DIY art. Vilket står för Do It Yourself(gör det själv). Där har du massa idéer du kan välja mellan för att hitta något som passar och symbolerar just er eller honom. Han kommer tänka på dig varje gång han ser den.

Snickra ihop en karta

Snickra ihop en karta? Vi ska förklara. Det är egentligen en idé baserat på de två förslagen ovan. Sätt ihop några plankor, går att få spillbitar gratis om du inte har det själv. Sätt ihop dem så att de bildar en skiva. Sedan tar du fram en stencil över en världskarta och målar denna på skivan. Du kan variera detta i oändligt många stilar. Måla plankorna vita först och gör kartan i svart för en lite mer chabby-chic stil eller en mer färgsprakande målning. Tanken är att det ska vara ett konstverk i sig och sen kommer vi till nästa steg som är att hitta unika spikar eller måla befintliga. Tänk dig en svartvit skiva med kartan och sen små snygga spikar i koppar som är inspikade på de resmål där ni varit, ELLER dit du vill att ni åker.

Det blir ett konstverk samtidigt som ni kan drömma er bort och planera för att upptäcka världen tillsammans, hur coolt?