Artikelkatalog med info om allt

Här hittar du artiklar med fakta om alla ämnen

Present till flickvän

Din flickvän är ditt allt, det måste reflekteras i din present. Känner du pressen? Vi förstår dig. Det är inte läge att göra bort sig och förstöra husfriden. Tänker du köpa något tradigt smycke från närmaste guldfynd? Gör inte det. Det kanske låter som en bra idé men din flickvän har mycket bättre smak än dig för sina smycken och hon vet att du tagit den lättaste vägen. Du vill att din present till flickvän ska kännas genomtänkt och kärleksfull. Lugn, vi ska ge dig lite idéer.

Tid och upplevelser

Som i de flesta relationer så saknar man ofta tiden med varandra. Man har en stressig vardag med arbete och andra åtaganden och fokus hamnar sällan på bara varandra. Ta vara på det här och ta en heldag med bara henne där ingen tittar ner på en telefon hela kvällen. Gör det där som ni alltid sagt att ni ska göra, besök den restaurangen ni pratat om men aldrig hinner till. Eller gör något helt nytt, leta rätt på en upplevelsepresent som hon kommer komma ihåg hela livet. Tänk dig att åka till en annan stad, ha romantisk middag, övernatta på hotell och dagen efter hoppa ur ett flygplan (med fallskärm). Det sista som en överraskning såklart. Nu kostar det ju ett par kronor men det tycker både vi och du att hon är värd!

Finns inte pengarna så förstår vi det helt och du kan vara lugn. Det finns mängder av upplevelser som är minnesvärda som inte behöver kosta skjortan och halva slipsen. En spaupplevelse, massage, picknick-utflykt för att nämna några. Fokus ska helt ligga på er egentid.

Gör egen konst

Bygg, konstruera eller måla någonting åt henne. Wow, inte din grej? Det är exakt därför du ska göra det, hon kommer aldrig förvänta sig det. Snickra ihop den där balkongmöbeln av lastpallar som du sett henne beskåda på internet, eller måla en abstrakt tavla med något personligt som bara ni två förstår. Möjligheterna är oändliga och har du inga idéer själv så googla på ”gör det själv konst” eller på engelska för ännu fler resultat givetvis.

Kan vi vara överens om att det är mycket bättre än att gå och köpa något smycke som kommer samla damm?